Controleteam Arnhem

"Het controleteam bestaat uit een diverse groep collega’s met verschillende achtergronden, leeftijden en een aantal collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het team waarborgt de kwaliteit van de dossiers waar wij mee werken en in het verlengde hiervan de rechtszekerheid die het Kadaster biedt. Alles moet tot in de details kloppen. Zeker als je bedenkt dat onze landmeters met bijvoorbeeld meer dan 30 verschillende systemen werken, een fout sluipt er dan snel in."

"Open cultuur"

"Wat direct opvalt aan ons team is de open cultuur die er heerst. We zijn een groep van uiteenlopende mensen die altijd klaarstaan om elkaar verder te helpen. We werken in een veilige werkomgeving waarin veel gelegenheid is tot het stellen van vragen. Er is ruimte om vrij met elkaar in gesprek te gaan. Het draait om het verhaal achter de persoon. Zo hebben we door de jaren heen een open, veilige en toegankelijke sfeer gecreëerd waarin mensen zichzelf kunnen zijn."

"Verschillende achtergronden"

"Mooi gevolg hiervan is vertrouwen: mensen durven meer. Zo maak je meters, als team en als organisatie. Je ziet dit ook terug in ons team: collega’s maken in korte tijd een grote ontwikkeling door. De manier waarop we onze mensen opleiden draagt daar zeker aan bij. Door de verschillende achtergronden die we hebben, van interieurontwerper en reisadviseur tot kapster, ondernemers en stedenbouwkundigen, benaderen we elke situatie vanuit een andere invalshoek. In ons team werken mensen met veel oog voor detail, ruimtelijk inzicht en juridische en communicatieve kennis. Een gouden combinatie, die ervoor zorgt dat we veel van elkaar leren en dankbaar gebruik maken van elkaars talent."

"Trots op het werk dat we doen"

"De mensen hier waarderen ook de maatschappelijke relevantie. Elk document dat onze afdeling binnenkomt vertelt een ander verhaal. We zijn ontzettend trots op het werk dat we doen en bouwen met z’n allen met veel plezier aan succes!"