4e editie Dutch Open Hackathon op 26 en 27 mei 2018

Leef je een weekend uit op maatschappelijke vraagstukken en maak onder meer gebruik van unieke datasets van het Kadaster.
Deelnemers aan een vorige editie van de Dutch Open Hackathon

Meld je nu aan voor de Dutch Open Hackathon die plaatsvindt op 26 en 27 mei in Zoetermeer. Tijdens de Hackathon geef je open innovatie een stevige boost en zet je al je denkkracht in om digitale diensten te ontwikkelen die een positieve impact hebben op het dagelijks leven. Hoe maken we het leven van mensen met techniek makkelijker én veiliger? Denk bijvoorbeeld na over hoe mensen zorgeloos gebruik kunnen maken van ‘the internet of things’. Hoe maak je hun huis slimmer maar tegelijk ook veiliger? En hoe kunnen bedrijven zich met elkaar verbinden zonder dat gevoelige data op straat komen te liggen?


Meld je nu aan op Dutchopenhackathon.com

Data en ondersteuning

Je maakt gebruik van een groot aantal unieke datasets, API’s en hardware van vijf belangrijke Nederlandse organisaties: het Kadaster, KPN, Politie, PostNL en SIDN. Experts van de vijf organisaties zijn tijdens de Hackathon aanwezig en denken graag met je mee.

Voor wie

Iedereen kan zich aanmelden voor het event, van developer tot creatieveling. Heb je nu een startup of ben je werkzaam bij een startup en kun je de datasets goed gebruiken om jouw product of dienst te verbeteren? Dan ben je ook meer dan welkom!

Teams

Vorm je eigen team of sluit je aan bij een bestaand team en doe mee. Je kunt een geheel nieuw project of idee ontwikkelen, maar je kunt ook een bestaand idee verder uitwerken. Een team mag uit maximaal 6 teamleden bestaan. Je kunt je ook individueel inschrijven en op 26 mei ter plekke teamgenoten zoeken.

Prijzen

Je maakt kans op mooie prijzen, zoals professionele begeleiding bij de uitvoering van jouw idee en een leuk geldbedrag.

Programma

Deze vierde Hackathon wordt gehouden in de inspirerende Dutch Innovation Factory in Zoetermeer. We starten zaterdag 26 mei om 9.00 uur met registratie van deelname en een ontbijtje. Net als voorgaande edities zorgen we natuurlijk dat het je aan niets ontbreekt. Heerlijk eten, comfortabele werk- en slaapplekken en voldoende ontspanning. En natuurlijk een spetterende afsluitende borrel op zondagavond.

Meer informatie lees je op Dutchopenhackathon.com.