Traineeship Java-ontwikkelaars

Het Kadaster wil in oktober starten met een 2e groep van 8 trainees. Die krijgen de kans zich te ontwikkelen tot Java ontwikkelaar.

In april 2017 is het Kadaster gestart met een traineeship voor Java-ontwikkelaars. Het traineeship, waarbij kandidaten worden opgeleid tot Java ontwikkelaar, bestaat uit een traject van opleiding en persoonlijke begeleiding. De eerste 8 trainees hebben hun theoretische diploma inmiddels behaald en zijn begonnen met het praktijkgedeelte waar ze specifieke technieken voor het Kadaster leren. 

Start 2e traineeship

In oktober willen we starten met een 2e groep van 8 trainees. Die krijgen de kans zich bij het Kadaster te ontwikkelen tot Java ontwikkelaar. Het opleidingstraject wordt uitgevoerd door onze externe partners ATOS en Working Spirit. Zij hebben ruime ervaring met het opleiden van schoolverlaters en werkzoekenden tot IT-professional.

Bijzonder in dit traject is dat de kandidaten een andere achtergrond kunnen hebben dan IT. Een achtergrond in, kennis en ervaring met IT, of het in bezit zijn van IT-certificaten is een pre, maar geen voorwaarde. Het programma dat de trainees doorlopen, leidt hen vanaf het nulpunt op tot zelfstandige en professionele IT medewerkers.  

Interesse?

Op vrijdag 1 september organiseert het Kadaster samen met Working Spirit een kick-off voor geïnteresseerden. Tijdens die kick-off krijg je meer informatie over het Kadaster en het opleidingsprogramma. Heb jij interesse in het traineeship en wil je langskomen op de kick-off? Meld je dan aan bij Working Spirit.