Geo- en Vastgoedinformatie en Advies

Wij zijn eigenaar van de Basisregistratie Topografie en beheren diverse Landelijke en Centrale Voorzieningen, zoals de Basisregistraties Adressen en Gebouwen (BAG) en Waarde Onroerende Zaken (WOZ).

Platform voor publieke geo-informatie

GVA vormt een knooppunt in de geo-informatie waarbij wij de informatieproducten en diensten verstrekken die onmisbaar zijn voor veel maatschappelijke processen. Zowel nationaal als internationaal zijn wij het expertisecentrum op het gebied van geo- en vastgoedinformatie en wij werken aan een kennisinstituut van de Geodetische Infrastructuur.

Klant centraal

De behoefte van de klant is altijd ons uitgangspunt. Door een goede balans in klantwens en onze kosten voldoen onze producten en diensten aan hoge bruikbaarheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit. We zoeken continu naar mogelijkheden om nog efficiënter onze landelijke, centrale en basisvoorzieningen beschikbaar te stellen.

Samenwerking

We nemen de verantwoordelijkheid en zijn professioneel in onze rol van ketenpartner. Andere overheden adviseren wij in de vorming en realisatie van het beleid. Hierbij maken we gebruik van geïntegreerde data-analyse en kennis over ruimtelijke informatieprocessen. We ondersteunen initiatieven van bedrijven en instellingen die nieuwe toepassingen willen ontwikkelen vanuit, onder meer, het stelsel van basisregistraties.

De directie Geo- en Vastgoedinformatie en Advies bestaat uit ongeveer 360 medewerkers.