Gezocht 12 nieuwe landmeters

Als landmeter geef je mensen duidelijkheid en zekerheid. Je bespreekt met klanten de ligging van nieuwe (kadastrale) grenzen en meet deze in. Vervolgens verwerk je de meetgegevens thuis of op kantoor.

Je hebt de vrijheid om binnen je taken een eigen dagindeling te maken en binnen- en buitenwerk te combineren. Voor de buitenwerkzaamheden krijg je een auto ter beschikking.

Kortom, een functie met veel zelfstandigheid en kansen om jezelf te ontwikkelen.

NAAR DE VACATURE

Meet & Greet!

Op donderdagmiddag 19 april 2018 is er een Meet & Greet in het GeoFort in Herwijnen. In een inspirerende omgeving heb je de mogelijkheid collega’s te ontmoeten, kennis te maken met onze organisatie en de specialismen van het landmeetkundig werkveld.

Het GeoFort is het initiatief van twee ondernemers met een geografische achtergrond die de geo-wereld beter op de kaart willen zetten. GeoFort brengt het belang van ruimtelijk denken onder de aandacht van een breed publiek en stimuleert jongeren een geo-studie te kiezen.

Lees meer Helaas is aanmelden voor de Meet & Greet niet meer mogelijk. Het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Werken en leren tegelijk

De opleiding tot landmeter is een combinatie van theorie en praktijk en vindt voor een deel buiten plaats. Je wordt opgeleid tot een deskundige landmeter die onpartijdig te werk gaat. Je volgt eerst een opleiding voor het 'aanwijs halen'. Daarna ga je een jaar ervaring opdoen in de praktijk en word je verder opgeleid voor het landmeten en de kadastrale perceelvorming. Samenvattend bieden we je een leerwerktraject van 2,5 jaar met zicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.
 
Lees meer over de opleiding tot landmeter

Doorgroeien

Na de opleiding heb je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld tot 'Specialist grensreconstructie'. Je kunt dan complexe meetwerkzaamheden verrichten en klanten informeren over de ligging van kadastrale grenzen.
 
Lees meer over de doorgroeimogelijkheden