Als Integratiespecialist houd ik me bezig met het veilig toegankelijk maken van diensten die het Kadaster levert aan zijn klanten. Als team zijn we functioneel verantwoordelijk voor toegangs- en netwerkdiensten. Een intermediair tussen de scrum-teams en de IT-leveranciers van het Kadaster.

Vanuit mijn rol ben ik betrokken bij het aansluiten van klanten op de landelijke voorzieningen van het Kadaster. Het veilig beschikbaar maken van nieuwe diensten op internet is daarbij belangrijk. Nieuwe diensten en producten stellen hoge eisen aan integratie en beveiliging. Een recent voorbeeld hiervan is het toenemende gebruik binnen het Kadaster van cloud-diensten. Dit betekent ook innovatie in het infrastructuur-domein. Voor mij is het bezig zijn met de realisatie van een toekomstbestendige Kadaster IT-infrastructuur uitdagend.

Eén van de mooie kanten van mijn werk is, dat ik zie hoe veelzijdig en vernieuwend de Kadaster diensten zijn. Ik vind het mooi om mee te werken aan het naar een nóg hoger niveau tillen van de IT-dienstverlening.

>> Lees ook de ervaringen van mijn collega's