Informatie Technologie

We beheren een groot aantal landelijke registraties zoals adressen/gebouwen, topografie en de WOZ-waarden. Met meer dan 100 applicaties faciliteren we de bedrijfsprocessen van het Kadaster. We schakelen snel en efficiënt om ideeën in productie te krijgen (Continuous Delivery). Daar zijn we trots op!

Bekijk hoe wij Continuous Delivery toepassen (YouTube, 3.06 min.)

Grote IT-uitdagingen

Het Kadaster staat continu voor grote IT-uitdagingen. Dit vraagt een flexibele en wendbare IT-organisatie. Met vrouwen en mannen die ieder vanuit hun eigen expertise hier de schouders onder zetten. Samen met de business partners verbeteren wij continu onze IT-performance. Wij streven in onze hele IT-dienstverlening naar de realisatie van een ‘High Performance’ Organisatie. Daarom werken wij met de nieuwste IT-innovaties én de beste IT professionals. Dat is wat ons inspireert!

Ons ondernemerschap is gericht op samenwerking en verantwoordelijkheid. Met meer dan 50 Scrum/DevOps teams werken we samen met de business in projectteams volgens de ‘Agile Scrum methodiek’. Wij coachen onze medewerkers volgens de ‘Lean methode’.

Door IT4IT zijn we nog beter in staat om onze business development teams te bedienen en fouten tot een minimum te beperken. En dat terwijl we zeer snel functionaliteit kunnen leveren.

Bekijk onze uitleg over IT4IT (YouTube, 4.12 min.)

Onze werkomgeving

Kadaster IT staat voor een professionele, innovatieve omgeving in een informele sfeer. Hier kun je het beste uit jezelf halen, feedback geven en ontvangen. Wij dagen elkaar uit in resultaat, vertrouwen, openheid/eerlijkheid, samenwerking/verbinding. De directie IT bestaat uit ongeveer 230 medewerkers.