Marcel

"Net als veel collega’s ben ik via een uitzendbureau bij het Kadaster terechtgekomen. Sinds 2000 heb ik een vast dienstverband. Ooit begon ik op een wat algemenere afdeling, maar al snel maakte ik de overstap naar Multimedia. Op deze afdeling maken we allerlei soorten media, denk aan animaties, video’s, tutorials en presentaties. De afdeling ligt perfect in mijn straatje: ik vind het ontzettend leuk om te filmen, monteren en bewerken. Ik leer elke dag weer wat nieuws."  

"Er wordt gekeken naar wat je kunt" 

"Bij het Kadaster wordt er goed gekeken naar je talent, naar wat je wilt en nog belangrijker: naar wat je kunt. Kun je bijvoorbeeld niet lang achter elkaar werken? Dan worden de werktijden daarop aangepast. Zit je op een afdeling of in een functie waar je niet goed tot je recht komt? Dan heb je de mogelijkheid om naar een andere functie te kijken, die goed bij je past. Dat werkt als een sociaal vangnet en geeft een veilig gevoel. Het Kadaster krijgt daar weer vertrouwen voor terug."

"Elke dag met plezier naar mijn werk" 

"Mijn collega’s zijn ook een reden waardoor ik elke dag weer met plezier naar mijn werk ga. Ik zeg wel eens: het Kadaster regelt niet alleen een stukje rechtszekerheid voor Nederland, ook intern is het hier goed geregeld. De sfeer is heel amicaal en collegiaal. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd waardoor je elkaar beter leert kennen en vrienden maakt. Ik heb zelfs mijn vrouw bij het Kadaster leren kennen! We zijn een ontzettend diverse club van mensen. Mooi vind ik dat de mensen hier niet kijken naar waar je vandaan komt, of je man of vrouw bent, jong of oud bent of een beperking hebt. Dat is positief. Zo vormen we met z’n allen een perfecte afspiegeling van de samenleving."