Martijn

"Na mijn studie Economische Geografie ben ik bewust op zoek gegaan naar een traineeship in de richting van mijn studie. Ik wilde graag een uitdaging aangaan en ontdekken welke functies het beste bij mij passen.

Interessante Meet & Greet

Zelf kende ik het Kadaster eigenlijk alleen van de geo-data die ik gebruikte bij studie-onderzoeken en ik had geen idee wat het Kadaster verder doet. Maar na een Meet & Greet was ik direct overtuigd. Enthousiaste mensen, maar vooral ook de mogelijkheid om met eerdere trainees in gesprek te gaan. En van mijn keuze om te solliciteren heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt. Als trainee heb je hier namelijk ontzettend veel vrijheid, maar nog meer eigen verantwoordelijkheid. Je bent zelf verantwoordelijk voor het succes en je kunt er zo ontzettend veel uithalen!

Voor het eerst een team aansturen

Mijn tweede trainee-opdracht van acht maanden was in de rol van Teamleider Rechtszekerheid. Vanwege een toename in de werkzaamheden werd een heel nieuw team met 25 juridische medewerkers opgestart. Als Teamleider kreeg ik op de eerste dag direct de verantwoordelijkheid voor het aansturen van dit team. Geen directe link met mijn studie, wel ontzettend leerzaam! Vanaf de eerste dag kreeg ik ook het volle vertrouwen van mijn manager.

Maandenlang energie

In een paar maanden heb ik geleerd hoe het is om eindverantwoordelijk te zijn en wat hier allemaal bij komt kijken. Elke dag bezig zijn met de mensen in mijn team, dat is waar ik maandenlang energie van heb gekregen!”

Neem contact op via LinkedIn


>>Gezocht: 5 ambitieuze trainees!