Modern werken

De acht locaties van het Kadaster zijn goed bereikbaar en sfeervol ingericht. Onze medewerkers maken gebruik van ruime flexplekken in een moderne, open omgeving. Dit maakt het mogelijk om snel te schakelen met collega’s. Er zijn ook voldoende ruimtes om je even terug te trekken. Uiteraard voldoen al onze werkplekken aan de Arbo-eisen.

Werken volgens Lean

Bij het Kadaster besteden we veel aandacht aan de vernieuwing van onze producten en diensten. Dit doen we onder andere door op moderne manieren samen te werken. Zo werken we onder andere volgens de Lean-methode. Dit houdt in dat de medewerker (interne expert) samen met de klant zijn prioriteiten stelt. De leidinggevende vervult hierin een coachende rol en biedt de medewerker veel ruimte voor eigen inbreng.
 
Onderdeel van Lean is de werkmethode SCRUM. In periodes van twee weken worden vernieuwingen doorgevoerd. De interne expert bepaalt de prioriteit en de tijd die het team hieraan kwijt is. Dagelijks bespreekt elk team de voortgang van zijn project. Kortom, werken bij het Kadaster betekent werken op een moderne, efficiënte manier.