"Als Teamleider ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van productiemedewerkers. Dit betekent dat ik dagelijks samenwerk met een grote diversiteit aan mensen. Het geeft mij energie om deze mensen in hun kracht te zetten, als team elkaar verder te ontwikkelen. 

Daarnaast ben ik een schakel tussen het hogere management en de medewerkers. Strategische besluiten moet ik namelijk goed kunnen uitleggen aan mijn medewerkers.  Samen met het landelijke managementteam ben ik iedere dag verantwoordelijk voor het eindresultaat. In overleg met andere teamleiders worden de prioriteiten bepaald en bijgesteld. Zijn er problemen? Dan proberen we dit meteen op te lossen.

Het team zelf levert een belangrijke bijdrage aan de rechtszekerheid van Nederland, door de basisregistratie Kadaster up to date te houden en akten in te schrijven in de openbare registers. Dit vraagt om een enorme nauwkeurigheid van de medewerkers. Het is immers van groot belang voor de maatschappij dat dit foutloos gebeurt. Voor mij iedere dag een spanningsveld tussen de snelheid en kwaliteit waarin je de juiste balans  moet vinden." 

>> Lees ook de ervaringen van mijn collega's