Gezocht 12 nieuwe landmeters

Als landmeter geef je mensen duidelijkheid en zekerheid. Je bespreekt met klanten de ligging van nieuwe (kadastrale) grenzen en meet deze in. Vervolgens verwerk je de meetgegevens thuis of op kantoor. Je hebt de vrijheid om binnen je taken een eigen dagindeling te maken en binnen- en buitenwerk te combineren. Voor de buitenwerkzaamheden krijg je een auto ter beschikking. Kortom, een functie met veel zelfstandigheid en kansen om jezelf te ontwikkelen.
 
NAAR DE VACATURE

Meet & Greet!

Op donderdagmiddag 12 oktober 2017 is er een Meet & Greet in het Openlucht Museum in Arnhem. In een inspirerende omgeving heb je de mogelijkheid collega’s te ontmoeten, kennis te maken met onze organisatie en de specialismen van het landmeetkundig werkveld.

Lees meer

Werken en leren tegelijk

De opleiding tot landmeter is een combinatie van theorie en praktijk en vindt voor een deel buiten plaats. Je wordt opgeleid tot een deskundige landmeter die onpartijdig te werk gaat. Je volgt eerst een opleiding voor het 'aanwijs halen'. Daarna ga je een jaar ervaring opdoen in de praktijk en word je verder opgeleid voor het landmeten en de kadastrale perceelvorming. Samenvattend bieden we je een leerwerktraject van 2,5 jaar met zicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.
 
Lees meer over de opleiding tot landmeter

Doorgroeien

Na de opleiding heb je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld tot 'Specialist grensreconstructie'. Je kunt dan complexe meetwerkzaamheden verrichten en klanten informeren over de ligging van kadastrale grenzen.
 
Lees meer over de doorgroeimogelijkheden