Hakan

"Voordat ik bij het Kadaster aan de slag ging, werkte ik ruim tien jaar in de financiële sector. Ik wilde graag iets anders doen. De switch kwam toen een collega van mij zag dat ze bij het Kadaster iemand zochten met kennis en ervaring van SAP systemen. Na een korte sollicitatieprocedure werd ik eerst ingehuurd als (credit)consulent en kwam ik al snel in vaste dienst."

Mooie mix van jong en oud

"Bij het Kadaster is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en er is genoeg ruimte om door te groeien. Ook is er Jong Kadaster, een vereniging voor jong talent tot 36 jaar, die allerlei activiteiten organiseert. Denk aan excursies, workshops en netwerkborrels. Het mooie is dat het bestuur van Jong Kadaster bestaat uit collega’s van verschillende afdelingen. Zo vormen we niet alleen een klankbord voor elkaar, maar voor de hele organisatie. Het Kadaster is allesbehalve een grijze kousenclub. We hebben een mix van jong en oud. Allemaal gedreven en gemotiveerd om elkaar verder te helpen."

Oplossen van complexe uitdagingen

"Geen werkdag is voor mij hetzelfde. Ik verwerk de kadastrale en topografische kaarten. Daarnaast bied ik zakelijke en particuliere klanten ondersteuning op ruimtelijkeplannen.nl of pdok.nl (een platform voor geodata). Wanneer ik uiteindelijk iedereen verder kan helpen, dan geeft dat veel voldoening."

Lees ook de ervaringen van mijn collega's