Zet jezelf op de kaart als landmeter

Wij zoeken maar liefst 12 landmeters! Als landmeter bespreek je samen met onze klanten de ligging van nieuwe grenzen. Daarbij heb je veel vrijheid om je eigen keuzes te maken en kun je binnen- en buitenwerk combineren. Kortom, een functie met veel zelfstandigheid en volop kansen om jezelf te ontwikkelen!

Bekijk de vacature

Dit ga je doen

Je bespreekt met klanten de ligging van (kadastrale) grenzen en meet deze in. Als na de verkoop van een deel van een perceel een nieuw perceel ontstaat, laten belanghebbenden jou in het terrein zien waar de grens moet lopen. 

Wij zoeken 12 landmeters

Heb je interesse? Jij:

  • hebt een mbo-opleiding niveau 3/4 afgerond of aantoonbaar mbo+ niveau
  • bent in het bezit van rijbewijs B
  • woont in het westelijk deel van Nederland
  • hebt goede communicatieve vaardigheden
  • hebt technisch en wiskundig inzicht (pré)

Werken en leren

Je start met een interne opleiding van 5 maanden (40 uur per week) voor het aanwijs halen. Een combinatie van theorie en ‘training-on-the-job’. Deze opleiding start op 3 februari 2020 in Rotterdam. Onze ervaring is dat bijna iedereen de opleiding succesvol doorloopt. Daarna doe je ongeveer een jaar lang betaald ervaring op. 

Lees meer over de opleiding tot landmeter

Meet & greet!

Dinsdagmiddag 1 oktober is er een meet & greet in het GeoFort in Herwijnen. In een inspirerende omgeving ontmoet je jouw toekomstige collega’s. Zo leren wij jou alvast kennen en jij ons!

Meer over de meet & greet

Landmeter aan het woord

Benieuwd naar de persoonlijke ervaring van een landmeter bij het Kadaster? Sandra vertelt alles over haar werkzaamheden als landmeter.

Lees het verhaal van Sandra

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Daarom hebben we de veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Naar veelgestelde vragen