Medewerker perceelsgrenzen (12 fte)

Heb je er ooit bij stilgestaan dat bij de verkoop van één of meer stukken grond nieuwe grenzen ontstaan? Koper en verkoper moeten daarvoor de nieuwe grens van de percelen aanwijzen aan het Kadaster. Jij kunt een rol spelen in dit interessante landmeetkundige proces.

Zelfstandige functie met veel vrijheid

De vrijheid om je eigen keuzes en dagindeling te maken. En binnen- en buitenwerk te combineren. Het kan als medewerker perceelsgrenzen. Samen met klanten bespreek jij de ligging van de nieuwe grenzen, wij noemen dit aanwijs halen. Met een eigen auto rijd je van klant naar klant. Kortom, een functie met veel zelfstandigheid en kansen om jezelf te ontwikkelen.

Wij zoeken minstens 12 collega’s

Met een afgeronde mbo opleiding niveau 4 of aantoonbaar mbo+ niveau. Uiteraard ben je in het bezit van rijbewijs B. Je woont daarnaast in de provincie Noord Brabant of in de Randstad. In de selectieprocedure nemen we de kandidaten mee die binnen de cirkels op het kaartje wonen. 

Bekijk snel de vacature

Download en bekijk de hele kaart:

Interne opleiding van 20 weken

Je start met een interne opleiding van 20 weken. De opleiding bestaat voor een derde uit theorie en twee derde uit training-on-the-job. Tijdens je opleiding werk je 40 uur per week (5x8 uur). De opleiding start 1 september 2019 op ons kantoor in Rotterdam.

Doorgroeimogelijkheden naar landmeter

Na de opleiding kun je in overleg met je teamleider kiezen voor een ander werkrooster. De aanstelling is voor 1 jaar, met de mogelijkheid te verlengen tot maximaal 3 jaar. Dit is afhankelijk van je geschiktheid en of je de opleiding hebt gehaald. Na deze periode kan je eventueel doorgroeien en opgeleid worden tot de functie van landmeter.

Kom naar de meet & greet in GeoFort

Donderdagmiddag 18 april 2019 is er een meet & greet in het GeoFort in Herwijnen. In een inspirerende omgeving ontmoet je toekomstige collega’s. Zo maak je echt kennis met het Kadaster en de inhoud van de functie.

Helaas is aanmelden voor de meet & greet niet meer mogelijk.

Bekijk de meest gestelde vragen (FAQ) over deze functie

Omdat aanwijs halen een unieke en uitdagende taak is, kunnen we ons voorstellen dat je hierover nog vragen hebt. We hebben de meest gestelde daarom voor je op een rijtje gezet. 

Naar meest gestelde vragen