Niki

"Een groot deel van het Kadaster-traineeship bestaat uit het volgen van opleidingen. Zo heb ik met veel plezier gewerkt aan mijn ‘vaardigheden en soft skills’ en hebben we met alle trainees gezamenlijk de cursus ‘persoonlijk leiderschap’ gevolgd. Onderdelen van deze cursus zijn: communicatievaardigheden, rationeel emotieve training en het geven van feedback. Naast deze gezamenlijke inspanning, heb ik trainingen aan mijn persoonlijke voorkeur kunnen aanpassen.

Nieuwe kennis van risicomanagement en innovatie

Mijn eerste opdracht deed ik voor de afdeling Assurance & Risk. Ik wilde graag mijn inhoudelijke kennis over risicomanagement vergroten, daarom heb ik in die periode een Leergang Risicomanagement aan de Universiteit Twente gevolgd. Het certificaat dat ik hiervoor kreeg, was een mooie aanvulling op mijn cv. Mijn tweede opdracht voerde ik uit voor de afdeling Product- en Procesinnovatie. Om mijn creativiteit en innovatievermogen te vergroten, heb ik de Ynnovate-training gevolgd. Als groep hebben we daarnaast nog een Lean-training gevolgd om zo verspilling te herkennen en te verminderen.

Afwisseling en ruimte voor eigen inbreng

Door de flexibiliteit van het traineeship bij het Kadaster kon ik trainingen volgen die mij hielpen om mijn opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. Al met al een opleidingsprogramma met veel afwisseling en ruimte voor eigen inbreng, zowel inhoudelijk als persoonlijk.”

Neem contact op via LinkedIn


>>Gezocht: 5 ambitieuze trainees!