Stagiair Data

Niveau:
HBO
Dienstverband:
Stage
Locatie:
Apeldoorn
Aantal uur per week:
Reageren vóór:
-

Elke dag bezig zijn met opleiden en leeractiviteiten zoals coaching, intervisie en loopbaanontwikkeling via e-learnings en e-books voor alle medewerkers van het Kadaster. Dat is wat de Kadaster Academie doet. Om dit nóg beter te kunnen vormgeven, is er onderzoek nodig op onze data en daarom zoeken wij een analytische

Stagiair data

Iemand die energie krijgt van data: onderzoeken, ontsluiten, interpreteren en erover adviseren. Je gaaf creatief om met data en bent een gedreven en proactieve student. Je bent en werkt zelfstandig, uiteraard helpen wij je daar waar je hulp nodig hebt.


Een echte onderzoeker
Je zorgt ervoor dat data van het Kadaster Academie toegankelijk worden gemaakt. Hierin is het belangrijk dat je bepaalde kengetallen over onze dienstverlening gaat verzamelen om deze vervolgens te gaan rapporteren. Hoe je dit gaat doen? Dat is aan jou! De invulling hiervan is nog open. Je gaat onderzoeken aan welke gegevens behoefte is binnen de afdeling Academie, en je kijkt welke gegevens we al uit onze systemen kunnen halen en welke data we graag willen weten op de afdeling? Je gaat in eerste instantie interviews afnemen met verschillende mensen om zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

Als Stagiair Data komt je te werken in het team van HRM. Wij zijn jaarlijks op zoek naar stagiairs en/of afstudeerders. Een stage is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen, werkervaring op te doen en onze organisatie te leren kennen.

Jouw profiel

Leergierig en geïnteresseerd
Je bent een derde of vierdejaars Hbo-student, die bij voorkeur op zoek is naar een afstudeeropdracht. Bij voorkeur volg je een opleiding met de richting HR, Bedrijfskunde of Onderwijskundig. Je hebt interesse in het inventariseren in de organisatie (afdeling Academie). Gezien je data van de Academie gaat ontsluiten, is het ook belangrijk dat je interesse hebt in opleiden, leren en ontwikkelen. De duur van de stageperiode is in overleg met jou.
 

Wij bieden

Wij bieden
Je krijgt van ons de mogelijkheid om volwaardig deel uit te maken van een dynamische Kadasterafdeling die volop in beweging is. Daarnaast krijg je goede begeleiding in een inspirerende omgeving. Hier krijg je de kans om iets te betekenen in onze data. Ook heb je recht op een mooie stagevergoeding.

Sollicitatie en informatie

Sollicitatie en informatie,  
Heb je interesse in deze afstudeeropdracht? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lisette Velthorst, Campus Recruiter: 06 – 15957315 (mag ook via whatsapp) / lisette.velthorst@kadaster.nl