Stagiair Communicatie

Niveau:
HBO
Dienstverband:
Stage
Locatie:
Apeldoorn
Aantal uur per week:
Reageren vóór:
-

Het plannen en voorbereiden van het werk van onze landmeter in heel Nederland. Dat is wat procesondersteuners op ons Planbureau doen. Landelijk samenwerken en de lijntjes kort houden vergt aandacht en onderzoek, daarom zoeken wij een gedreven:

Stagiair Communicatie

Jij krijgt energie van onderzoeken, interviewen en communicatieplannen schrijven. Je adviseert over hoe procesondersteuners efficiënter met elkaar kunnen communiceren en samenwerken om het uniform werken makkelijker te maken. Je bent communicatief vaardig en vindt snel en zelfstandig je eigen weg in een groot team.  

Onderzoekend en adviserend
Je gaat de huidige communicatie onderzoeken en concluderen waar de knelpunten zitten. Vervolgens ga je een goed communicatieplan maken en je adviseert procesondersteuners over het verbeteren van samenwerken en communiceren.

Je gaat onderzoeken hoe de onderlinge samenwerking (tussen de procesondersteuners) beter kan en hoe er juiste informatie kan worden uitgewisseld, vervolgens schrijf je een goed advies. Ook maak je een analyse over efficiënt werken en stel je extra informatie op voor de teamleiders.

Naast deze opdracht, mag je ook een kennisbank gaan opzetten. De kennis zit nu bij de personen, maar hoe krijgen we dit in een kennisbank? En hoe kan de zakelijke communicatie worden verbetert?
Ook mag jij gaan nadenken over hoe houding, gedrag, omgangsnormen en de manier van communiceren elkaar moeten gaan versterken.
Hoe je dit allemaal gaat realiseren, dat is aan jou! Wij staan open voor jouw eigen invulling. Uiteraard bieden wij je hulp daar waar je dat nodig hebt. Zo kun je bijvoorbeeld alle Kadastervestgingen afreizen en interviews afnemen met procesondersteuners en landmeters, op basis waarvan je vervolgens een advies schijft.
Je zult veelal zelfstandig aan het werk zijn. Het grootste deel van het planbureau is gevestigd in Apeldoorn en Arnhem, waar ook jij je opdrachten mag uitwerken.
 

Jouw profiel

Leergierig en gedreven
Je bent een gedreven, proactieve Hbo- student en op zoek naar een leuke en uitdagende stageopdracht. Bij voorkeur volg je een opleiding richting communicatie of arbeids- en organisatiepsychologie. Je bent communicatief vaardig en je vindt het leuk om te onderzoeken en adviezen te schrijven en bent bereid te reizen naar de verschillende Kadastervestigingen. Bij voorkeur ben je woonachting in de omgeving van Apeldoorn of centraal in Nederland.

Wij bieden

Wij bieden
Ons team bestaat uit 28 procesondersteuners die landelijk op alle Kadastervestigingen werken. Je krijgt van ons de mogelijkheid om volwaardig deel uit te maken van een dynamische afdeling die volop in beweging is. Daarnaast krijg je goede begeleiding in een inspirerende omgeving. Hier krijg je de kans om iets te betekenen in de communicatie. De start en de duur van je stageperiode is in overleg met elkaar. Daarbij ontvang je een mooie stagevergoeding.
 

Sollicitatie en informatie

Sollicitatie en informatie,  
Heb je interesse in deze afstudeeropdracht? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lisette Velthorst, Campus Recruiter: 06 – 15957315 (ook via whatsapp) / lisette.velthorst@kadaster.nl