Stage IT

Niveau:
HBO
Dienstverband:
Stage
Locatie:
Apeldoorn
Aantal uur per week:
Reageren vóór:
-

Gemotiveerde IT-studenten opgelet! Wij maken weer ruimte voor nieuw talent, jouw talent! Zet jezelf op de kaart als

Stagiair of afstudeerder IT

Vanaf september 2020 maken wij weer ruimte voor nieuwe stagiairs die een meewerkstage zoeken. Afstudeerders kunnen op ieder moment van het jaar instromen. Een stage bij het Kadaster is een kans om jouw talent te ontwikkelen, te leren en te groeien en om kennis te maken met onze innovatieve organisatie. Je werkt proactief mee en bent een volwaardig lid van een (scrum) team.

De stage of afstudeeropdracht
Je krijgt veel vrijheid om je eigen stage of afstudeeropdracht vorm te geven, waarbij eigen initiatief op prijs wordt gesteld. Mogelijkheden voor stagen zijn er op de volgende onderwerpen:

  • Software enginering
  • Cyber security
  • Low code Development
  • UX design
  • IT governance
  • Public Cloud
  • Data analytics
  • Emerging Technology Centre
  • Web Development
  • ERP


Heb je interesse in één van deze onderwerpen? Dan komen we graag met je in contact. In overleg met onze IT-collega’s komen we samen tot een mooie opdracht.

IT bij het Kadaster
Samen staan we continu voor grote IT uitdagingen. Dit vraagt om een flexibele en wendbare IT organisatie. Om dit te realiseren werken we volgens de agile- en scrum methodieken en zijn we vooruitstrevend in onze software ontwikkelmethode (continuous delivery). Het Kadaster heeft ook een Emerging Technologie Center (ETC) waar aan diverse innovaties wordt gewerkt. Uiteraard staat security ook bij ons hoog in het vaandel, hiervoor staat ons Cyber Security Team opgesteld. Onze cultuur kenmerkt zich door collega’s die eigenaarschap nemen, elkaar vertrouwen geven en samenwerken om gezamenlijk tot een zo goed mogelijk resultaat te komen voor onze in- en externe klanten.
Je gaat werken op een aparte IT-locatie, genaamd De Brug. Deze is gevestigd in Apeldoorn-Zuid en ligt direct aan de snelweg. De locatie is ook goed te bereiken met het ov.

Ben je benieuwd naar wat het Kadaster doet en waar wij voor staan? Kijk dan eens naar onze corporate video:

https://www.kadaster.nl/over-ons/het-kadaster/wat-doet-het-kadaster

Jouw profiel

Je bent op zoek naar een leerzame stage waar aandacht wordt besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Je volgt een HBO ICT opleiding en je wilt je verdiepen in IT-processen. Daarnaast ben je leergierig en heb je passie voor IT.

Wij bieden

Een leuke en leerzame tijd! Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, je krijgt een goede begeleiding en mag werkzaamheden zelfstandig oppakken en je maakt volwaardig deel uit van je team. Tijdens je stageperiode maak je gebruik van een laptop van ons en ontvang je een stagevergoeding van € 628,- (o.b.v. 40 uur per week).

Sollicitatie en informatie

Heb je interesse in een stage- of afstudeeropdracht? Of heb je vragen over de stage? Neem dan contact op met Campus Recruiter, Lisette Velthorst via 06-15957315 (ook whatsapp mogelijk) of via e-mail: lisette.velthorst@kadaster.nl 

De sollicitatieprocedure
1. Solliciteren via de button met cv en motivatiebrief
2. Kennismakingsgesprek met de Campus Recruiter  (telefonisch of via Teams)
3. Uitnodiging gesprek met manager IT. Stageopdrachten inhoudelijk bespreken. Gezien de huidige situatie zal het gesprek via Teams worden gevoerd.
4. Aangenomen? Stageovereenkomst tekenen
5. Starten!