Stagiair HR

Niveau:
WO
Dienstverband:
Stage
Locatie:
Apeldoorn
Aantal uur per week:
Reageren vóór:
-

Een stage bij het Kadaster is de manier om jouw talent te ontwikkelen en om kennis te maken met onze organisatie. Wij maken graag ruimte voor nieuwe stagiairs- en afstudeerders!

Het aantrekken, werven en selecteren van talent: daar staat de afdeling recruitment voor. Wij zijn druk aan het bouwen aan een steeds professionelere dienstverlening en zijn nu op zoek naar een enthousiaste stagiair. Kom ons versterken en zet jezelf op de kaart als:  

Stagiair HR

Iemand die affiniteit heeft met employer branding en het bedenken van de strategie en routekaart hiervan. Je bent geïnteresseerd in het imago van een organisatie en het aantrekken van nieuw talent. Met collega’s ga je actief aan de slag met employer branding.

Werkzaamheden
Om het recruitmentproces te verbeteren, blijven we continu ontwikkelen. Jij gaat met ons meedenken op het gebied van employer branding en alle ideeën zet jij om tot een meerjarenplan, zodat we het Kadaster beter kunnen presenteren op de arbeidsmarkt. Er is eerder dit jaar onderzoek gedaan naar de arbeidsmarkt: hoe kunnen wij in contact komen met ‘young talent’? Wat vindt deze doelgroep belangrijk? Waar kunnen wij de doelgroep vinden? Wat kunnen wij de doelgroep bieden? Aan jou de mooie taak om de uitkomsten van dit onderzoek om te gaan zetten naar een meerjarenplan met daarin een strategie.

Daarnaast mag je onder andere meewerken aan initiatieven rondom werving en selectie, het draaien en monitoren van campagnes en het ontwikkelen van campus recruitment. Gaat jouw interesse ook uit naar andere onderwerpen? Laat het ons dan vooral weten! We kijken graag samen met jou hoe we hier invulling aan kunnen geven.  

Team
Ons team bestaat uit vier recruiters, ieder met een eigen aandachtsgebied: campusrecruitment, data, IT en GEO. Daarnaast hebben wij een collega die administratieve werkzaamheden doet. Wij zijn ambitieus, gedreven en staan voor verandering en ontwikkeling. Met elkaar vieren we successen en we vinden humor belangrijk!

Jouw profiel

Je bent op zoek naar een stage waar je zelfstandig het meerjarenplan schrijft en in teamverband acties uitwerkt. Je volgt een WO opleiding die aansluit op de opdracht, bijvoorbeeld in de richting van HRM. Je kunt goed zelfstandig werken, bezit je over een dosis organisatiesensitiviteit en je bent enthousiast. Bij voorkeur van je vanaf september beschikbaar.  

Wij bieden

Een leuke en leerzame tijd! Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, en je krijgt goede begeleiding van het Kadaster. Tijdens je stageperiode krijg je van ons een laptop ter beschikking en ontvang je een mooie stagevergoeding van € 565,20 (o.b.v. 36 uur per week). Team recruitment werkt op de vestiging Apeldoorn “De Grift”, een grote locatie in het centrum van Apeldoorn. De locatie is goed te bereiken met het ov en met de auto. Daarnaast is thuiswerken de komende maanden blijvend aan de orde waar je zeker rekening mee moet houden.

Sollicitatie en informatie

Heb je vragen over de stage? Neem dan contact op met Campus Recruiter, Lisette Velthorst via 06-15957315 (ook whatsapp mogelijk) of via e-mail lisette.velthorst@kadaster.nl
Solliciteren kan via onderstaande button.