Stage / Afstudeeropdracht Linked Data Learning Environment

Niveau:
HBO
Dienstverband:
Stage
Locatie:
Apeldoorn
Aantal uur per week:
Reageren vóór:
-

Het Kadaster is jaarlijks op zoek naar stagiairs- en afstudeerders. Een stage is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen, werkervaring op te doen en het Kadaster te leren kennen. Zet jezelf op de kaart als

Stagiair / Afstudeerder Linked Data

Je bent iemand die enthousiast is over alles op het gebied van Linked Data (ook wel Semantic Web of Web 3.0 genoemd). Linked Data wordt volop toegepast bij het Kadaster. Eén van de ontwikkelingen is LinkDaLe, een Linked Data Learning Environment, waar studenten en andere geïnteresseerden hun eerste leerervaringen met Linked Data kunnen opdoen.

Aan jou de taak om samen een visie voor LinkDaLe te ontwikkelen, en eveneens invulling te geven aan de verdere ontwikkelingen van LinkDaLe binnen de visie. De concrete stageopdracht wordt in goed overleg met jou vormgegeven.

Jouw profiel

Je volgt een HBO opleiding die aansluit op een relevant vakgebied zoals GEO, Science & Technology, Informatica, Bedrijfsinformatica of Innovatiemanagement en je bent op zoek naar een meewerkstage of afstudeeropdracht. Je wilt je verdiepen in de administratieve of GEO gerelateerde werkzaamheden van het Kadaster en de IT ondersteuning. Daarnaast ben je initiatiefrijk, je legt makkelijk contact en je werkt graag samen met anderen om een bijdrage te leveren aan een gemeenschappelijk resultaat. Belangrijk is dat je het leuk vindt om vanuit jouw expertise projecten en of ideeën te verrijken. Aan het einde van de periode vragen wij je je rapportage toe te lichten in een workshop voor collega's.

Wij bieden

Bij ons krijg je een leuke en leerzame tijd! Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen, en je krijgt goede begeleiding van het Kadaster. Tijdens je stageperiode krijg je van ons een laptop ter beschikking en ontvang je een mooie stagevergoeding van € 565,20 (o.b.v. 36 uur per week). Je bent werkzaam op onze locatie in Apeldoorn, de locatie is goed te bereiken met het ov en met de auto. Daarnaast is thuiswerken de komende maanden blijvend aan de orde waar je zeker rekening mee moet houden.

Sollicitatie en informatie

Heb je interesse in deze stage/afstudeeropdracht? Solliciteer dan direct via onderstaande button! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Meindert Sterenberg, Adviseur Product- en Procesinnovatie, 088 - 183 44 18 / 06 - 23 07 22 70 of met Campus Recruiter Lisette Velthorst, via, 06-15957315 (ook whatsapp) of via email lisette.velthorst@kadaster.nl