Na vele jaren detachering heb ik heel wat van de Nederlandse IT wereld gezien. De diversiteit van het werk sprak me aan, maar mijn behoefte om te reizen werd na verloop van tijd minder. Bij het Kadaster vind ik die diversiteit nog steeds, maar dan op een vaste locatie. 

Software-ontwikkeling bij het Kadaster is een heel breed begrip, zowel functioneel als qua techniek. Of je nu geografisch georiënteerde applicaties maakt of aan grote registratieve systemen werkt, de focus van onze Agile teams ligt op continu verbetering. Waar mogelijk automatiseren we onze processen, waar zinvol gebruiken we de nieuwste technologieën. Daarnaast is er flink wat ruimte voor innovatie. Het blijft verrassend wat je allemaal kan doen met grote hoeveelheden diverse data.

Met meer dan 100 ontwikkelaars en zo'n breed werkgebied hebben we veel kennis in huis. Daardoor hebben we een actieve community. Ik ervaar altijd ruimte om nieuwe dingen te leren en collega's een stap verder te helpen. Al met al vind ik het hier een heerlijke speeltuin voor Software-ontwikkelaars!

>> Lees ook de ervaringen van mijn collega's