Creatieve denkers gezocht voor ID in a Week 2016

We zijn van start met de voorbereidingen van het innovatieprogramma ID in a Week! Studenten zijn bij deze uitgenodigd om zich aan te melden.

We zijn van start met de voorbereidingen van de tweede editie van het innovatieprogramma ID in a Week. Studenten uit heel Nederland zijn bij deze uitgenodigd om zich aan te melden en mee te doen. Het doel is om met bestaande data tot nieuwe toepassingen te komen.

Maatschappelijke meerwaarde

Dit jaar is het thema: zet maatschappelijke meerwaarde op de kaart. Hiervoor vragen we de studenten om vanuit alle beschikbare data met een innovatief idee te komen waar bepaalde doelgroepen baat bij hebben. Denk hierbij aan mensen met een beperking of aan ouderen. De deelnemers bedenken en ontwikkelen hun idee binnen een week. De winnende groep presenteert het idee ook op 23 november tijdens GeoBuzz in de Brabanthallen in Den Bosch. Al met al een unieke ervaring!

Programma

ID in a Week vindt plaats op dinsdag 8, woensdag 9 en donderdag 10 november 2016. Naast de innovatie-uitdaging bestaat het programma uit gastsprekers, rondleidingen en workshops. Het evenement biedt studenten ook de kans om kennis te maken met de organiserende partijen Kadaster en Esri.

Meer informatie en aanmelden