Verhalen van onze medewerkers

Jaarlijks is er de Week van het Werkgeluk. Dit jaar vertelde collega Marit tijdens de Week van het Werkgeluk wat haar werk, ook tijdens corona, leuk maakt. Bekijk de video hieronder.

"Met een speedboot de Vinkeveense Plassen op om een eiland te meten!"

"Mijn input telt evenveel mee als die van meer ervaren collega’s"

"Op de afdeling communicatie werk ik samen met ongeveer 20 directe collega’s aan allerlei communicatieopdrachten. Zowel intern als extern georiënteerd. De afwisseling maakt mijn functie zo ontzettend leuk. Al ben ik met mijn 27 jaar misschien één van de jongsten, mijn collega’s zijn oprecht geïnteresseerd in mijn ideeën en staan open voor verandering."

Lees hier het verhaal van Marit

"In tien jaar tijd groeide ik van uitzendkracht tot GIS-specialist!"

"Als 5-jarige jongen kwam ik voor het eerst in aanraking met het Kadaster. Mijn vader was boer, de landmeters kwamen bij ons langs om de grenzen van het land vast te stellen. Ik had nooit gedacht dat ik er jaren later zelf zou werken! Al meer dan tien jaar werk ik met veel plezier bij het Kadaster. In al die jaren heb ik mooie kansen gehad om door te groeien."

Lees hier het verhaal van Tony

"Als mensen doen wat ze gelukkig maakt, heb je winst op alle fronten."

"Ik herinner me nog heel goed de reactie van mijn oud-collega’s toen ik vertelde dat ik bij het Kadaster aan de slag ging. Ze begonnen te lachen en zeiden: ‘Die oude, stoffige club?’ Ik werk hier nu al ruim drie jaar als Manager IT. En weet je wat de grap is? Twee oud-collega’s van mij werken nu ook bij het Kadaster!


Lees hier het verhaal van Wendy

"Ik ben in contact met mensen over de hele wereld met mijn motto ‘Landrights for all’."

"Voor Kadaster International ben ik samen met mijn collega’s verantwoordelijk voor alles wat we buiten onze eigen grenzen doen. Ons team begon ooit met 10 man, inmiddels zijn we gegroeid naar 22. Zelf was ik in een andere rol al betrokken bij het Kadaster toen de kans zich voordeed om het merk internationaal verder uit te bouwen. Een ideale match met mijn ervaring. Daarnaast sprak het internationale me nog altijd aan."


Lees hier het verhaal van Kees

"Pionieren en iedereen erbij betrekken, daar haal ik mijn energie uit."

"Eind 2008 kwam ik in aanraking met het Kadaster, via de stichting waar ik destijds werkte. Ik raakte enthousiast en besloot er aan de slag te gaan. Eerst als adviseur, vervolgens als auditor en nu als Assurance & Risk Officer. In mijn huidige baan ontwikkel ik en adviseer ik over compliance en risicomanagement. Ik bekijk of we voldoen aan wet- en regelgeving en ik zorg voor monitoring en kwaliteitsbewaking."


Lees hier het verhaal van Ellis