Smartstarter

Wanneer ben je een smartstarter en wat houdt het precies in?
De letterlijke vertaling is ‘slimme starter’ en dat is precies wat het is! Als smartstarter werk je naast je studie, een aantal uur in de week binnen een bepaald vakgebied. Zo kun je al ervaring op doen binnen het werkveld waarin je waarschijnlijk jouw toekomstige functie uit gaat voeren. Als smartstarter krijg je de kans om werkzaamheden uit te voeren binnen het interessegebied waarin jij je wilt verdiepen!

Bij Kadaster verwelkomen we graag jong talent en zijn daarom ook trots op deze nieuwe ‘functie’. Als smartstarter leer je van ons en wij leren van jou! Een bijkomend voordeel is dat je voor afronding van jouw opleiding al een netwerk hebt opgebouwd, door dit netwerk en de opgedane ervaring zal je de mogelijkheid krijgen om je optimaal te kunnen ontwikkelen. Je bent een volwaardige medewerker en krijgt dezelfde arbeidsvoorwaarden, vergoedingen en een opleidingsbudget als een andere medewerker. Zo haal je het meeste uit je tijd als smartstarter.

Wist je dat…
Op dit moment zijn er zes smartstarters werkzaam binnen het Kadaster, op verschillende afdelingen en binnen verschillende teams. Uiteenlopend van Recruitment, het Klantcontactcenter tot het Data Science Team (IT).

Begin 2021 zijn wij gestart met een pilot om te ontdekken of er binnen Kadaster vraag is naar smartstarters en of er beschikbare functies zijn. Onze huidige smartstarters zijn allemaal doorgestroomd vanuit een stagefunctie bij het Kadaster. Daarom testen we deze pilot uit met ex-stagiairs. Zo hebben we al kennis met elkaar gemaakt en bij wederzijdse interesse kan er een mogelijke nieuwe samenwerking ontstaan na de stageperiode. Lijkt jou dit ook interessant en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar onze campusrecruiter Lisette Velthorst.