ICT

IT bij het Kadaster

Steeds meer informatie en processen worden gedigitaliseerd en in die digitale wereld bieden wij zekerheid met onze data. Wij streven de hoogstmogelijke kwaliteit na en dit geldt ook voor de manier waarop wij software voortbrengen.

Innovaties pakken wij altijd multidisciplinair op. Door kennis van nieuwe technologieën te combineren met domeinkennis, werken wij hard aan de digitale transformatie. Om zo onze processen anders en slimmer in te richten. Of het nu gaat om het verwerken van aktes, het inmeten van land of het delen van (vastgoed)informatie. Naast het bouwen, onderhouden en beheren van systemen en registraties, adviseren wij ook over de toepasbaarheid van technologieën.

‘Het Kadaster is the place to be…’

Als ik dat zeg tegen de medemens word ik vaak met een scheef gezicht aangekeken. Mijn bovengenoemde citaat verdient vaak wel wat toelichting indien ik iemand wil meekrijgen in mijn enthousiasme… ‘Geen probleem! Ik vertel met alle liefde waarom!’ Vervolgens leg ik uit waarom het Kadaster de plek is waar je dan zo graag zijn wilt. Na mijn verhaal volgt dan de reactie: ‘Huh, dat wist ik niet?’ Of nog beter: ‘Wat!? Doen jullie dat echt allemaal?’ ‘Jaaaaaa!’

Lees hier het verhaal van Tom

Het is fantastisch om bij een organisatie met maatschappelijke relevantie te werken

"Ik werk alweer meer dan 10 jaar als IT specialist bij het Kadaster. Tijdens mijn loopbaan voerde ik verschillende werkzaamheden uit. Ik begon als Java Ontwikkelaar, vervolgens groeide ik door naar integratiespecialist en sinds 2 jaar werk ik als IT-architect."

Lees hier het hele verhaal van Marc

IT vacatures

Zoekresultaten voor "". Pagina 0 van 0, resultaten 1 t/m 1 van 1
Titel Plaats
Senior Software Engineer
Senior Software Engineer Apeldoorn - De Brug, NL 22 jul. 2024
Apeldoorn - De Brug, NL