Marit Kuperus, medewerker Communicatie

"Mijn input telt evenveel mee als die van meer ervaren collega’s."

"Op de afdeling communicatie werk ik samen met ongeveer 20 directe collega’s aan allerlei communicatieopdrachten. Zowel intern als extern georiënteerd. De afwisseling maakt mijn functie zo ontzettend leuk. Al ben ik misschien één van de jongsten, mijn collega’s zijn oprecht geïnteresseerd in mijn ideeën en staan open voor verandering."

Bovenop het nieuws

"Samen met een aantal collega’s vorm ik de nieuwsredactie. Dit is één centrale plek van waaruit we nieuws maken, delen en monitoren. Hiervoor waren pers en social media gescheiden en werd er weinig tot niets met elkaar gedeeld. Voor nieuws is het juist essentieel dat iedereen op de hoogte is van wat er speelt. Dankzij de nieuwsredactie zijn er nu korte lijntjes met alle afdelingen. We stemmen het nieuws af met alle relevante collega’s en bepalen via welke kanalen we het delen. Deze nieuwe manier van werken zorgt ervoor dat we nu echt nieuwswaarde creëren en goed inspelen op momenten."

Ontdekken en leren

"Wat mijn werk ook interessant maakt, is dat ik in aanraking kom met veel verschillende collega’s en expertises. Mijn eerste halfjaar was een echte ontdekkingsreis, omdat we zoveel afdelingen en vestigingen hebben. Ik leerde in korte tijd succesvol om te gaan met verschillende mensen en vragen."