Cyber Security

Niveau:
HBO
Dienstverband:
Stage
Locatie:
Apeldoorn
Aantal uur per week:
Reageren vóór:
-

Het Kadaster is op zoek naar stagiairs en afstudeerders. Een stage is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen, werkervaring op te doen en het Kadaster te leren kennen. Voor de stageopdracht Cyber Security zijn wij op zoek naar één of twee enthousiaste stagiaires.
 
Deze stageopdracht betreft het meewerken in het Cyber Security team binnen de directie IT.
Het team is verantwoordelijk om voorwaarden te scheppen zodat het Kadaster voldoet aan de security eisen van de huidige tijd.
 
De werkzaamheden bestaan o.a. uit: ontvangen van meldingen uit security monitoring welke geanalyseerd dienen te worden en daarna opgelost. Ze verzorgen awareness sessies met ontwikkelaars in het kader van secure programmeren. Ze zorgen ervoor dat de onderlaag van onze platformen voldoen aan de laatste securityeisen. Een onderzoeksopdracht binnen het thema behoort ook tot de mogelijkheden. Kortom, zeer diverse werkzaamheden in een dynamische omgeving van Cyber security binnen het Kadaster!
 
Sluit deze omschrijving niet helemaal aan bij jouw behoefte, maar ben je wel enthousiast over onze organisatie? Schroom niet om contact op te nemen en de andere mogelijkheden qua stage of opdrachten te verkennen.
 
Wie zijn wij?
De directie IT van het Kadaster is verantwoordelijk voor de levering van integratie IT-diensten en -producten. In dienstenniveau-overeenkomsten worden de afspraken vastgelegd tussen de directie IT en de (interne) business.
 
De belangrijkste activiteiten van de directie IT zijn:

  • Het ontwikkelen, beheren en onderhouden van software met meest actuele technieken zoals: Kubernetes, Docker, Mendix
  • het (laten) exploiteren van IT-infrastructuur as a service
  • het managen van IT-projecten
  • het afhandelen van vragen door de IT-servicedesk
 
De directie IT is gevestigd in Apeldoorn en heeft circa 450 medewerkers.

Jouw profiel


Je volgt een HBO ICT opleiding en je wilt je verdiepen in de processen van de directie IT. Je bent initiatiefrijk, legt makkelijk contacten en werkt graag samen met anderen om een bijdrage te leveren aan een gemeenschappelijk resultaat. Je stelt je daarbij flexibel en communicatief op. Je bent in staat om je mening te geven op een heldere en kritische wijze. Daarbij durf je ook afwijkende standpunten in te nemen.

Belangrijk is dat je het leuk vindt om vanuit jouw expertise projecten en of ideeën te verrijken. Aan het einde van de periode vragen wij je om je stageverslag toe te lichten in een presentatie/workshop voor collega’s.

Wij bieden


Je krijgt van ons de mogelijkheid om volwaardig deel uit te maken van een dynamische organisatie die volop in beweging is. Wij zorgen voor een mentor die je begeleidt om het maximale uit jouw stage te halen.

Sollicitatie en informatie


Heb je interesse in een stage- of afstudeeropdracht, waarmee je in februari 2020 van start kunt gaan? Of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Lisette Velthorst (Campus Recruiter) via 06-15957315 (ook whatsapp) of via email lisette.velthorst@kadaster.nl