Cyber Security

Niveau:
HBO
Dienstverband:
Stage
Locatie:
Apeldoorn
Aantal uur per week:
Reageren vóór:
-

Een stage bij het Kadaster is dé manier om jouw talent te ontwikkelen, te leren en te groeien en om kennis te maken met het Kadaster. Onze afdeling IT maakt ruimte voor nieuw talent. Zet jezelf op de kaart als


Stagiair cybersecurity


Iemand die kennis wil maken met het mooie vak cybersecurity en zich als stagiair wil ontplooien in deze organisatie. Je gaat meewerken in het Cyber Security team binnen onze afdeling IT. Als team zijn we verantwoordelijk om voorwaarden te scheppen zodat het Kadaster voldoet aan de securityeisen van deze tijd.
Jouw werkdag bestaat onder andere uit het ontvangen van meldingen uit security. Deze analyseren we met elkaar en lossen we op. Ook verzorgen we awareness sessies met ontwikkelaars in het kader van secure programmeren. We zorgen ervoor dat de onderlaag van onze platformen voldoet aan de laatste securityeisen. Jij bent echt onderdeel van het team en samen werken we aan gave innovaties.

 
IT bij het Kadaster
Met maar liefst 450 IT-collega’s, zijn wij verantwoordelijk voor de levering van integratie IT-diensten en -producten. Onze IT-ers focussen zich dagelijks op:

  • Het ontwikkelen, beheren en onderhouden van software met meest actuele technieken zoals: Kubernetes, Docker, Mendix
  • het (laten) exploiteren van IT-infrastructuur as a service
  • het managen van IT-projecten
  • het afhandelen van vragen door de IT-servicedesk
Ben je niet op zoek naar een meewerkstage maar op zoek naar een afstudeeronderzoek? Ook dan zit je bij ons goed! Een onderzoeksopdracht binnen het thema cybersecurity is namelijk ook mogelijk.

Jouw profiel

Je bent op zoek naar een leerzame stage waar aandacht wordt besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Je volgt een HBO ICT opleiding en je wilt je verdiepen in IT-processen. Daarnaast ben je leergierig en je hebt passie voor het IT vak.

Het is belangrijk dat je het leuk vindt om vanuit jouw expertise projecten en of ideeën te verrijken. Aan het einde van de periode vragen wij je om je stageverslag toe te lichten in een presentatie/workshop voor collega’s.

Wij bieden

Een leuke en leerzame tijd! Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, je krijgt een goede begeleiding en mag werkzaamheden zelfstandig oppakken. Je maakt volwaardig deel uit van ons cybersecurity team. Tijdens je stageperiode krijg je van ons een laptop en ontvang je een mooie stagevergoeding van € 628,- (o.b.v. 40 uur per week).

Sollicitatie en informatie

Heb je interesse in een stage- of afstudeeropdracht? Of heb je vragen over de stage? Neem dan contact op met Campus Recruiter, Lisette Velthorst via 06-15957315 (ook whatsapp) of via e-mail lisette.velthorst@kadaster.nl 

Ben je als student nieuwsgierig naar andere stageopdrachten in plaats van Cyber Security in onze IT- organisatie? Schroom niet om contact op te nemen en de andere mogelijkheden qua stage of opdrachten te verkennen.