Traineeship

Heb jij maximaal 2 jaar geleden een universitaire Master afgerond? En ben je op zoek naar een uitdagende werkomgeving om je snel in te ontwikkelen? Lees dan meer over het Traineeship bij het Kadaster!

VACATURE

 

Meet & Greet

Op vrijdagmiddag 4 mei 2018 is er een Meet & Greet voor alle kandidaten die interesse hebben in ons Traineeship. De huidige trainees Emma, Niki, Martijn, Peter en Nick, een aantal managers en medewerkers ontmoeten je graag op het hoofdkantoor van het Kadaster in Apeldoorn. Zij geven je een goed beeld van de diverse opdrachten die wij hebben voor de 5 nieuwe trainees. Via een quiz en speed dates maak je kennis met de veelzijdige en maatschappelijke dienstverlening van het Kadaster.

Informatie en aanmelden

 

Uitdagende opdrachten en persoonlijke ontwikkeling

Het Traineeship bij het Kadaster draait om ambitie, ontwikkeling, plezier, verantwoordelijkheid, uitdaging, afwisseling en maatschappelijke relevantie. Je start begin oktober 2018 met je eerste opdracht in Apeldoorn en werkt daarna aan twee verschillende Kadasterprojecten op diverse afdelingen en locaties. In wisselende rollen ervaar jij hoe het is om als professional te werken in de uitdagende omgeving van het Kadaster. Daarnaast volg je een uitgebreid ontwikkelprogramma bestaande uit training en coaching. Dit programma volg je deels als groep en deels individueel.

Ervaringen van trainees

Meerdere trainees gingen je voor. Zij ontwikkelden zich onder meer in functies als teamleider, data-analist en projectleider. Uit eerste hand horen hoe hun ervaring is geweest? Bekijk dan hun filmpje en lees de testimonials.

Bekijk de video op YouTube (1:06 minuten)
 

Trainee Emma aan het woord